Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

NHTL Dag 3 – Koren van het kaf

By Marcoo | november 27, 2007

De derde speeldag van de NHTL vond plaats in Borchland Bowling in Duivendrecht.
Meteen de eerste wedstrijd gingen de spierbundels op volle kracht. We moesten het opnemen tegen het thuisteam en geduchte tegenstander Borchland Gentlemen.

Als thuisspeler stond ik zelf in de basis. Aan de hand van de verenigingskampioenschappen van vorige week wist ik, dat de buitenlijn het best scorend was en begonnen Diego en Johan de eerste game. Martin Visser, Jeremy Balcemada en natuurlijk Pascal van Vliet traden aan namens Borchland.Alhoewel Diego en ik niet helemaal lekker uit de verf kwamen, startte Johan met zes strikes op rij en werd de tegenpartij onder druk gezet. Helaas hield de strikemachine van JJ op en moest hij voor de eerste keer sparen… mis… 🙁
Maar geen nood aan de man, sparen is immers toch voor watjes.
De wedstrijd vervolgde en JJ mistte een tweede spare… en een derde … en zo ook de tiende frame. Erg ongebruikelijk voor onze rots in de branding, want meestal is JJ én sparevast én wel bestand tegen de druk. Maar veel bijval kreeg hij ook niet en de punten werden dus op zilver schaaltje aan Borchland gegeven.

De daarop volgende wedstrijd tegen de Fluitjes verliep ook niet vlekkeloos en eindigde weer zonder punten voor ons. De daaropvolgende wedstrijden verliepen beter en zes punten kwamen ons toe. De voorlaatste game kregen we nog even een 615 game tegen, wat weer punten kostte. Gelukkig sloten we af met een winstpartij en stond de teller op 8 punten. Borchland had ook wat averij geleden en liep met 10 punten ‘slechts’ 2 uit.

De tussenstand is dus dat Borchland nu 6 punten op ons voor staat en wij 8 punten op de rest van het deelnemersveld. Met nog 4 dagen te gaan wordt het tijd om wat rake klappen uit te delen en het gat iets te dichten…

Next Time … Medemblik

Klik hier voor de actuele stand.

Topics: Nationale Trio League | 6 Comments »

6 Responses to “NHTL Dag 3 – Koren van het kaf”

 1. Marcoo Says:
  november 28th, 2007 at 20:36

  De individuele scores post ik binnenkort

 2. Diego Says:
  november 30th, 2007 at 15:16

  En niet te vergeten onze nette teamgame van 840/860?
  Hmm, ben ik het toch vergeten?

 3. rattje Says:
  november 30th, 2007 at 21:15

  Na Marco staan ze er nog niet op……..

 4. Roy Says:
  december 8th, 2007 at 15:55

  Het blijft spannend. Want op de ingooi baan zag ik die jonge jochies fantastisch gooien. Dus jullie zijn niet te onderschatten, want er komt een tijd, dat jullie het niet op de ingooi doen maar fantastisch in het duel tegen jullie tegenstander op de wedstrijd baan.

 5. Roy Says:
  januari 13th, 2008 at 15:10

  Gefeliciteerd met de 12 punten op de speeldag in Knijn. Borchland gentlemens hadden 10 punten, Dus nu staan we gelijk in punten boven aan, echter heeft team Borchland een betere pinfall. Maar vanaf nu wordt het spannend.
  Speciaal mijn complimenten aan Steven die op de ingooi baan fantastisch strikes liet ziet. Toen hij tegen ons speelde liet hij zien hoe je moest bowlen.
  Aan Johan een vraag ! Wanneer komt die 300 game nou eens ? Man oh man als je toch zo staat te bowlen, dan moet ie toch eens vallen.

  Sportieve groeten Roy

 6. johan Says:
  januari 20th, 2008 at 13:30

  Hey jongens,

  allemaal bedankt dat ik nu ook op het internet sta met mijn A2 proleempje. Eigen schuld hoor.
  En uhhh… Roy we hebben 10 punten gehaald ipv 12, en die 300 komt wel een keertje… of niet. heb geen haast. Maar bedankt voor het compliment.

  Groetjes JJ

Comments

You must be logged in to post a comment.