Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

2e speeldag; Diego Voors 300-1

By Diego | september 12, 2009

Het seizoen is nog maar net van start en zelfs zonder in de vakantie getrained te hebben schitteren de hoge games op het scorebord! Zo heeft Giorgio op de eerste speeldag een nieuw persoonlijk record gegooid (227) en ik zelf was afgelopen dinsdag lekker bezig. De eerste game begon ik met een aardige game van 190. Echter, in de 2e game ging het nog beter. Ik opende samen met Donovan met 4 strikes op een rij, echter bleef het niet bij 4 strikes. Het ging hartstikke lekker tot aan de 10e frame, daar gooide ik namelijk een slechte bal de brooklin in, maarja, strike is strike zeggen ze wel is haha. Vervolgens gooide ik nog zo’n slechte bal in de 11e frame, echter met hetzelfde resultaat! 11 strikes op een rij dus… Na het gooien van de 11e strike loop ik terug naar de spelersruimte, en zeg tegen Steven dat deze laatste wel weer een pocket moet worden. De laatste bal wordt natuurlijk gefilmd, dus die moet wel mooi zijn natuurlijk! Ik pak m’n bal, loop de approach op en voelde m’n benen een beetje trillen, wat een spanning zeg! Concentreren…. En ja.. mooie pocket bal, niets mis mee, naja, er bleef een pin staan!?! Zo dicht bij die 300-game, maar helaas…Donovan en Steven die deze game met mij speelden, hebben ook super gegooid, wat voor ons een teamgame van 750 opleverde!

299 game Diego Voors

Topics: Foto's, Huisleague Knijn Bowling | 6 Comments »

6 Responses to “2e speeldag; Diego Voors 300-1”

 1. Brachh Says:
  september 14th, 2009 at 21:21

  Diego!
  What a Shame! Echt zonde!
  Maar alsnog een top game!:D

 2. Diego Says:
  september 14th, 2009 at 21:25

  Haha ja, heel jammer. Het ergste is dat ik dus in die 10e en 11e frame 2 slechte ballen gooi en dan de laatste een goede bal geen strike geeft haha.

  Ach, heb ik nog iets om naar toe te werken he :p

 3. Marcoo Says:
  september 21st, 2009 at 09:28

  Jemig, dat is doodzonde.
  Maar toch zeker wel supergefeliciteerd met deze megascore. Ook het team natuurlijk, want 750 gooi je ook niet iedere dag.

  Welke single pin kreeg je voor je kiezen?

  Volgende week weer beter! 😉

 4. Diego Says:
  september 24th, 2009 at 19:49

  Bedankt voor je reactie Marco!

  Het was de 8-pin die bleef staan 🙁

 5. Steven Says:
  oktober 5th, 2009 at 22:10

  4-pin! 😛

 6. Diego Says:
  oktober 6th, 2009 at 07:15

  4 of 8 dus Marco 😛
  Don zegt de 8, Steef zegt 4 haha.

Comments

You must be logged in to post a comment.