Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

Uitdaging

By Diego | januari 18, 2008

We komen aan in de bowling, en wie zien we daar?
Jazeker; Luque en Suarez zaten daar met een vriend en 2 dames. Toch wel weer leuk.

Bij het inglijden stond ik in 1 keer stil, waardoor ik snel in de goot moest stappen omdat ik anders een body-strike had gemaakt. Dus we mochten eerst de approach even gaan boenen.

Nou, na het inglijden, komt het ingooien. Ik gooi een bal, en vervolgens nog 1. Normaal gesproken komt de bal automatisch terug, maar dit keer niet. Wat blijkt, motertje kapot. Alles werkt, behalve het motertje welke de bal in de ‘tunnel’ tussen de banen gooit.

Alle banen waren bezet, dus de enige manier om te bowlen was op deze baan. Monteur was al de deur uit, dus dat duurde even voordat die weer ter plekke was. Uiteindelijk is het nog niet gelukt om het te maken, dus dat werd geen wedstrijd deze avond.

Op het einde van de avond kregen we toch nog even de kans om een game te gooien. We kwamen met het idee om een wedstrijdje te doen. Ik en Donovan (Double D) tegen Steven en Ashwin (The Bowling Stars). En wat was dat toch jammer. Van Pascal had ik al vernomen dat de banen er lekker bij lagen, en dat heb ik zelf ervaren. Ik eindigde met een game van 208, niet verkeerd denk ik. Mijn tegenstander, Steven, gooide net 1 pin minder dan ik, 207 dus. Tsja Steef, hoe zeggen ze dat nou ook al weer ? Kan er maar 1… Nevermind. Ashwin (ook tegenpartij boehoe) gooide een game van 170. Donovan was deze game de bezemwagen met een score van 145. Dat komt neer op een stand van 353 voor Double D, tegen 377 voor The Bowling Stars.

Tijdens de wedstrijd hoorde ik de tegenpartij meerdere malen suggeren om de beste 2 games te laten bepalen, dus bij deze gaan we daar maar mee accoord 😉 Wie mag zich het beste duo noemen? To be continued…

Topics: Huisleague Knijn Bowling, Overig Nieuws | 4 Comments »

4 Responses to “Uitdaging”

 1. Steven Says:
  januari 28th, 2008 at 22:01

  Hahaha Diego niet grappig doen, wij waren gewoon de betere! De winnaar zou eeuwige roem krijgen en wij hebben gewonnen!:P

 2. Diego Says:
  januari 28th, 2008 at 23:00

  De betere !?
  Tot en met de 6e frame hoorde ik in ieder geval Ashwin nog suggereren dat het ging om de beste 2 games. Dat jullie nou ineens goed beginnen te gooien daarna, tsjah, mondje maar moeten houden haha!

  We gaan zien wie eeuwige roem krijgt op de volgende speeldag van deze uitdaging!

 3. Ashwin Says:
  februari 2nd, 2008 at 15:03

  Nou Steven, laten wij maar gewoon nog een game spelen dan zullen we wel even laten zien dat wij wel degelijk de beste zijn en gewonnen hebben!;).

 4. Steven Says:
  februari 10th, 2008 at 11:40

  Vind ik ook Ash ;)!

Comments

You must be logged in to post a comment.