Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

Steven for President!

By Marcoo | maart 29, 2008

NBFVandaag heeft Steven zijn voorrondes voor het NK jeugd in Dekker Zoetermeer gespeeld. Dat ging niet geheel ongemerkt en zeker niet onverdienstelijk. Eén van de hoogtepunten is toch zeker wel het, voor de derde keer in een paar weken tijd, verbreken van zijn PR. Vorige week tijdens het introducé toernooi, verlegde ‘little’ Stevie zijn hi-game van 260 naar 266. Vandaag, onder het oog van vele buitenstaanders, legde hij de lat op 278…
Ik ruik een 300 voor Steven!

Enfin, na een ‘teleurstellende’ 10-striker (en twee opens) opende Steef met een 231 score om daarna op baan 1 verder te gaan. Het lekker langs de muur spelen beviel toch niet zo goed en 161 was het resultaat. Hij herstelde met 190 en opende game vier met een strike en spare. Daarna was het strike op strike op strike. Dit ging door tot de laatste worp in de nabeurt. Helaas geen volle bak in de twaalfde, maar uiteindelijk sierde een toch zeer fraaie 278 het scorescherm. De solide games, die daarop volgden waren ook niet misselijk: 204, 191, 227 en 215.

Over een serie van acht games noteerde deze laatstejaars aspirant een score van maar liefst 1697(!), oftewel 212,13 gemiddeld. Een aantal leden van de nationale selectie moet nog spelen. Helaas staan hun bowlingballen staan nog in Finland, waar ze vorige week het EK hebben gespeeld. Voorlopig staat Steven 2e in het algemeen klassement. Samen met zijn dubbelpartner Boye Devente staan ze op een niet geheel onverdienstelijke 4e plek. In juni volgt de ontknoping van dit spannende evenement.

Meer informatie is te vinden op de site van bowling Zoetermeer Dekker, waar dit NK wordt gespeeld.

Topics: Overig Nieuws | 4 Comments »

4 Responses to “Steven for President!”

 1. Marcoo Says:
  maart 29th, 2008 at 20:47

  Hey Steven, had ik al gezegd, dat ik trots op je ben? 😉

 2. Marcoo Says:
  maart 30th, 2008 at 21:20

  Inmiddels heb ik vernomen, dat Steven niet meer de hoogste game heeft. Colin Jonker vond het nodig om even een 300 game op het scherm te toveren.
  Maar Steven staat nog wel op de tweede plek onder Danny Bernard… Jes, jes het gaat goed!

 3. Steven Says:
  april 10th, 2008 at 12:02

  Marco,
  Heel erg bedankt voor dit lovende stukje dat je geschreven hebt, vind het echt top :D!

  Jij hebt het zelf trouwens ook niet onverdienstelijk gedaan afgelopen zondag, hoorde ik. Een tweede plaats in het Klassentoernooi, en misschien nog wel het belangrijkste: boven Ronnie geëindigd!!! (jij zal wel balen dat je de game tegen hem verloren hebt, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om total pinfall en daarin pakte je hem)

  Die 300-game van Colin overtrof mij inderdaad, maar ik gun het hem van harte (echter met een ondertoon van jaloezie :P)

  Dus Marco, nogmaals bedankt 😀 Ik ga m’n best doen bij de finales!

  P.S. I just returned from Rome… ^^

 4. Donovan Says:
  mei 22nd, 2008 at 15:47

  Hey steven misschien wel heel erg aan de late kant, maar ik wilde je alsnog feliciteren met die mooie behaalde resultaat, Klasse man, en de afgelopen speel dagen in Knijn ga je ook al lekker, eergisteren zelfs gooide je bijna de 300.
  Marco heeft gelijk dat wat hij eerder al zei, ik ruik een 300?!?!

Comments

You must be logged in to post a comment.