Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

Definitieve indeling NHTL 2008/2009

By Marcoo | juli 16, 2008

NBFOp de NBF site staat nu de defnitieve indeling van de NHTL. Dit heeft voor ons een nogal grote impact, want we zij uit poule 3F verhuist naar 3E. Hierdoor belanden we tussen teams uit… laten we het zacht zeggen… minder populaire huizen. Ook is onze zone meer verhuisd richting het centrum van Noord Holland.

Oftewel, het is de vraag of we hier blij mee moeten zijn. Enig leuke punt is, dat we het komende seizoen weer met onze vrienden uit Borchland mogen doorbrengen. Pascal, Martin, Jeremy en Alan onder leiding van Monica. Ow en dan mag ik hun nieuwste aanwinst Richard Troff natuurlijk ook niet vergeten!

Teamnr Teamnaam Vereniging
8623 Bowling E-Pistels Amsterdam Knijn
8697 De Reigers Heerhugowaard
8700 Bemi Bike Store Purmerend
8742 Satelites Waarland
8761 Borchland Chentulmen I Borchland
8775 Uniqorn Waarland
8780 BT Lenting Loodgieters Spierdijk
8904 Keukenmontage Bellis Heiloo

Topics: Nationale Trio League | 1 Comment »

One Response to “Definitieve indeling NHTL 2008/2009”

 1. Roy Says:
  augustus 2nd, 2008 at 12:13

  Hallo mannen,

  Het is een moeilijke poule, maar iedereen heeft te maken met dezelfde externe omstandigheden van
  het bowling huis. Het enige waar je op kan letten is op jezelf. Voelen en waarnemen. Wat doe je en wat zie je de bal doen. Uit al die informatie die je dan krijgt kan je besluiten om je aan te passen aan de omstandigheden.

  Ik wens jullie heel veel succes en ik zal jullie resultaten volgen (vooral via deze site).

  Groetjes Roy

Comments

You must be logged in to post a comment.