Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

The Bowling E-Pistels vs Knijn Team

By Steven | februari 2, 2008

We verheugden ons allen weer op een gezellig en sportief avondje bowlen, zeker omdat we die avond maar liefst 8 games mochten bowlen! Het werd allemaal nog leuker toen we erachter kwamen dat we tegen het Knijn Team moesten, oftewel het team waarin de vader van één van de E-pistels speelt. Ja, we hebben het over niemand minder dan Richard van Dalen!

We waren allemaal erg gebrand op een overwinning: de jonkies wilden de oudjes laten zien dat zij er ook wat van konden, en de oudjes wilden de jonkies laten zien dat zij nog steeds de gevestigde orde waren. Bovendien zat er ook nog een persoonlijke strijd tussen zoon Steven en vader Richard in. Kortom: beide teams waren érg fanatiek: verliezen stond beide teams zelfs zó erg tegen, dat het onvermijdelijke gebeurde: we eindigden met een gelijke stand… 9-9, dat zijn twee cijfers om een avond vol bloed, zweet en tranen en toch ook een avond vol gezelligheid uit te drukken. Niet alleen de punten lagen dicht bij elkaar, ook de scores ontliepen elkaar niet veel. De total pinfalls tussen onze teams scheelden maar 20 pins, over 12 games!

Na de eerste mooie pot tegen het Knijn Team, mochten de E-pistels nog vier games inhalen. Tijdens die vier games was duidelijk te merken dat de vermoeidheid een rol begon te spelen. Toch hebben we onze laatste reserves gebruikt om ook tijdens deze wedstrijd zoveel mogelijk punten te halen. Omdat onze tegenstanders hun games de vorige speeldag al hadden ingehaald, krijgen we de einduitslag van de inhaalwedstrijd pas de komende dinsdag te horen. We zijn benieuwd!

Al met al heeft niemand slecht staan bowlen die avond, de één slechts wat beter dan de ander. Het was weer erg gezellig!

Topics: Huisleague Knijn Bowling | 1 Comment »

One Response to “The Bowling E-Pistels vs Knijn Team”

  1. Diego Says:
    februari 2nd, 2008 at 19:07

    Jaja, dat was me een wedstrijdje.

    Hopen dat we later nog eens de partij over kunnen doen!

Comments

You must be logged in to post a comment.