Sidebar Window


TopicsLinks« | Home | »

Nieuw persoonlijk record voor Donovan

By Diego | februari 4, 2008

Afgelopen vrijdag liet Donovan zijn nieuwe Hammer Black Widow Bite boren bij Erik Deen.
Meteen, de volgende dag spraken wij af om in Huizen even 2 uurtjes te gaan trainen, zodat hij zijn nieuwe bal kon uitproberen. Het was even zoeken naar een lijntje, maar hij had hem al snel gevonden. Helaas was deze lijn op een gegeven moment te veel gespeeld, waardoor de bal steeds voorlangs de headpin ging. Net als ik, moest ook Donovan een andere bal gaan gebruiken. Op zich hebben we wel lekker gebowld.

Gisteravond, zondag, vertelde Donovan dat hij weer was gaan trainen, maar deze keer in Amsterdam Noord. Hier heeft hij direct in de eerste game zijn persoonlijk record verbeterd met maarliefst 1 pin! Bij zulke hoge scores is het natuurlijk niet vanzelfsprekend dat je zo’n record ‘dik’ verbeterd. Zijn nieuwe record is nu 279, om trots op te zijn! Ook gooide hij nog een game rond de 250, en 1 rond de 230. Een game, welke ook op 200-schema lag, kon hij helaas niet afmaken omdat ze van baan moesten wisselen. De 2 laagste games die dag waren 183 en 205.

Nou Don, laat dat dinsdag maar eens zien!

Topics: Overig Nieuws | 3 Comments »

3 Responses to “Nieuw persoonlijk record voor Donovan”

 1. Steven Says:
  februari 4th, 2008 at 17:53

  Lekker gedaan Don!
  Dat heb je echt snel geflikt, net twee dagen een nieuwe bal en dan al zulke scores!

  Ga zo door ouwe!

 2. Marcoo Says:
  februari 8th, 2008 at 11:17

  Kijk, dat doe je nou goed. Overigens ben ik de enige “loser”, die maar geen record met zijn nieuwe bal gooit. 😉
  Steven eerst naar de 260, jij naar de 279.

  De new-balleritus is weer toegeslagen!

 3. Steven Says:
  februari 10th, 2008 at 11:37

  heel grappig Marco, het enige verschil is dat jij die 300 al DRIE KEER hebt bereikt: jij hebt dus niks meer te verbeteren :P! OK, je kan je serie nog verbeteren, das waar… Toch moet je niet zeuren want je hebt al drie perfects. 😉

Comments

You must be logged in to post a comment.